Chill dag, och allt är bara så perfekt nu

  Postat den: 2012-05-03 | 19:49:57 publicerat i Allmänt

Bloggningen har legat lågt, men nu de sista dagarna har det varit så fint väder. Sen har vi haft lång ledigt så då orkar man inte blogga. Ska försöka komma igång igen, dock kommer det säkert inte gå så bra, ehehehe!
Men måste bara säga att dessa dagar som vi har vart ledigt har vart grymma. Spenderades med grymma människor, Kunde inte vart så mycket bättre.

Idag har skolan vart Chill, hade hemkunskap hela förmiddagen, sen SO, sen käf men hade ingen lärare så låg ute på en bänk och solade/sov, sen matte och då låg jag kvar på bänken tills läraren såg mig när det var 15 minuter kvar av lektionen. Hon blev inte så glad på mig, ehehe! Men var ju så skönt så orkade inte gå in och jobba...(a)
När jag kom hem så kom Josse hem till mig och vi låg och solade i ett par timmar. Vi blev även attackerade av en geting och jag som är sjukt rädd för dom råkade slängde iväg min mobil, ner från altan rakt mer i rosenbuskarna.... Stackars lilla mobil...:( men den lever utan några skador :D *happy*
Har fått as ful bränna på benen, fast jag solade med kort korta shorts som jag vek upp som det blev liknande torsor. Jaja, hoppas den försvinner snart!

Måste bara säga att jag är den lyckligaste tjejen just nu, happy happy! Mitt liv är perfekt just nu, allting är på sin plats, kan inte bli mycket bättre känner jag! Åh hihihi :*

Pusspuss heeeeeeeejj!

Några bilder sen idag :)



RSS 2.0